Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Večeras razgovor građana sa SDP-om, prisutnima će se obratiti i dr.Zlatko Lagumdžija

sdp-logo-final-crveniOpćinski odbor Socijaldemokratske partije Visoko ovim putem poziva cijenjeno građanstvo, članove, simpatizere i aktiviste SDP-a, da svojim prisustvom uveličaju te uzmu aktivno učešće u “Razgovoru građana sa SDP-om”, koji će se večeras 12.05.2014. godine u sali Gradskog kina sa početkom u 18 sati.

“Razgovor sa SDP-om” projekat je Općinskog odbora Socijaldemokratske partije Visoko, koji traje od mjeseca aprila i tokom kojeg su funkcioneri i izabrani zvaničnici OO SDP BIH Visoko obilazili mjesne odbore SDP-a te razgovarali sa građanima i odgovarali na njihova pitanja. 

Završni dio ovog projekta jeste upravo, već navedeni, “Razgovor građana sa SDP-om” koji će biti održan u Gradskom kinu, a ima za cilj dodatno informisanje građanstva o realizaciji programskih ciljeva Socijaldemokratske partije i otvaranje prostora građanima da u pismenoj formi, svakom od prisutnih funkcionera i izabranih zvaničnika SDP-a, postavljaju pitanja.

Razgovorima u Gradskom kinu prisustvovati će gosti iz Kantonalnog odbora SDP ZDK, Glavnog odbora SDP BIH, kao i predsjednik SDP BiH dr. Zlatko Lagumdžija koji će se obratiti prisutnima te odgovarati na pitanja građana.

Svi građani su dobrodošli.

OO SDP BIH VISOKO