Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Novo iz Vispaka: Tiru – Liru mix – krem, štapići i igračka u jednom

Tiru - Liru mixBosanskohercegovačka prehrambena industrija Vispak d.d. iz Visokog proširila je svoj proizvodni asortiman novim proizvodom „Tiru – Liru mix“.

Tiru – Liru mix je proizvod kojim je Vispak obogatio svoju ponudu u okviru Tiru – Liru brenda, sa ciljem da obraduje najmlađe. Tiru – Liru mix je kombinacija krema, štapića i igračke, tj. zabave za najmlađe.

Novi proizvod zadovoljava kriterije kakve imaju vrhunski svjetski proizvođači, i u cjelosti je nastao kao rezultat napora vlastitog tima stručnjaka, a kreiran je na način da se u svakom pogledu može nositi sa konkurencijom.

 „Naša kampanja ‘Tiru  – Liru u Brazilu’ toliko se svidjela najmlađima , da smo odlučili proširiti asortiman ovog branda. Počeli smo sa  Tiru – Liru čokoladama, zatim smo na tržište lanisrali  čokoladna jaja i krem, a sada imamo i Tiru – Liru mix, kao kombinaciju krema, štapića i igračke. Ovom prilikom želio bih naglasiti da se nalazimo u posljednjoj fazi razvoja još jednog proizvoda, a radi se o Tiru  – Liru čokoladnim lopticama, o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti naše cijenjene kupce“, riječi su rukovodioca marketinga Vispaka, Armina Hodžića.

 Ipak Vispak!