Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Sramota ulice Rašidovića

ulica rasidovica 5Evo već drugi put pišem otvoreno pismo našoj dragoj načelnici. Ishod ovog već znam, ona ništa neće poduzeti po ovom pitanju, ali kao svaki moralan građanin ovog grada ne mogu se oglušiti na ovo što se dešava.

Ovo se odnosi na asfaltiranje Rašidovića ulice, (ne)asfaltiranje je postalo VELIKA SRAMOTA. Kada sam se oglasila po ovom pitanju, naređeno je da krenu radovi u ovoj ulici. Onda je stvar krenula po zlu i počela je da pada kiša.

Izvođač radova kaže da ne može da nastavi s radovima zbog vremenskih neprilika. Da vremenske neprilike ne smetaju izvođenju radova dostavila sam slike iz Rajlovca gdje se radovi izvode, vjerovali ili ne i po neuslovima (kiša).

Za to vrijeme pomenuta firma, izvodi radove u naselju Zbilje.

Mislim da ovo više nema nikakvog smisla, budući da se ovdje radi o najdužoj ulici u gradu, koja pripada MZ Stari Grad. Ovo je ogledalo i obraz naše Općine, kao i ljudi koji sjede u njoj i sebe nazivaju odgovornima.

Pošto „odgovorni“ vole putovati, doputujte u Rašidovića ulicu. Ona je vaša sramota.

Molit ću samo bez glupih objašnjenja da su radovi neizvodljivi zbog vremenskih neprilika. ulica rasidovica 1ulica rasidovica 2ulica rasidovica 3ulica rasidovica 4rajlovac 1rajlovac 2rajlovac 3rajlovac 4