Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Kazaz d.o.o uz TK”Bosna” Visoko

Kaja KazazTaekwondo klub “Bosna” Visoko u prošloj godini otvorio je nove punktove za trening u Varešu, Brezi i u Mahali-Breza dok su prije toga otvoreni punktovi za trening u Visokom, Gračanici, Moštru i Muhašinovićima. Kolektiv trenutno broji preko 350 aktivnih članova i trenutno je najtrofejniji i najuspiješniji Taekwondo klub u BiH. Prije nekoliko dana (20.04.2014.) stručnom štabu trenera Taekwondo kluba “Bosna” pridružio se i master Muhamed Kagrimanović majstor taekwondo-a 7 DAN i nosilac 9 ginisovih rekorda u razbijanju tvrdih predmeta.
Nakon registracije punkta za trenig u Brezi Taekwondo klub “Bosna” privukao je veliku pažnju novih članova, ali i istaknutih privrednika koji su prepoznali kvalitet rada sa djecom i omladinom kao i izvanredne ostvarene rezultate ovog kluba u proteklom periodu.
Jedan od takvih je i gospodin Amir Kazaz, vlasnik i direktor fabrike za proizvodnju namještaja “Kazaz” d.o.o. Breza koji je danas ugostio predsjednika Taekwondo kolektiva “Bosna” majstora Edina Kajevića sa svojim saradnicima kojom prilikom je potpisan ugovor o sponzorstvu za naredni period.
Ovom prilikom se zahvaljujemo godpodinu Kazazu na ukazanom povjerenju kao i svim našim sponzorima i nadamo se dobroj saradnji u narednom periodu koja će nam pomoći da ostvarimo još bolje rezultate.