Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Izvršena razmjena Panini sličica za fanove ovog megapopularnog hobija

Razmjena sličicavisoko.co.ba

Danas je u prostorijama Udruženja građana “Doktori i Čarobnjaci” izvršena velika razmjena Panini sličica, napravljenih za Svjetsko prvenstvo u nogometu, za sve one fanove iz Visokog koji učestvuju u ovom megapopularnom hobiju.

Naime, po uzoru na sve gradove u Bosni i Hercegovini, ovo udruženje odlučilo je za svoje sugrađane organizovati jedno subotnje druženje na kome će fanovi Panini sličica moći međusobno razmjeniti ove sličice, koje su u zadnje vrijeme tako cijenjena “roba” među svim fanovima nogometa, te na taj način pomoći jedni drugima da ostvare cilj koji ovaj hobi nalaže, što je popunjavanje kompletnog albuma Panini sličica za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Kako su iz UG “Doktori i Čarobnjaci” kazali, ovo je još jedan od vidova druženja i organizovanja građana Visokog da šire pozitivne misli i da pomažu jedni drugima, makar i u sitnim stvarima, kako bi razvili svijest građana i pripremili teren za nešto veće i bolje, kao što je recimo renoviranje košarkaškog terena na Stadionu Luke ili nešto mnogo veće.

Svi fanovi ovog popularnog hobija i najvažnije sporedne stvari na svijetu danas su uživali u ovom podnevnom druženju u prostorijama UG “Doktori i Čarobnjaci”, veseleći se novim sličicama koje su dobili na današnjoj razmjeni i koje ih dovode na korak od ispunjenja cilja, popunjavanja albuma sličica, koji bi trebao biti svojevrsna uspomena na prvi nastup bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije na nekom velikom takmičenju.

Detaljnu fotogaleriju sa ovog druženja možete pogledati na našem Facebook portalu: https://facebook.com/visokocoba