Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Grand narodna televizija kreće 16. aprila!

telemachOdbrojavanje je počelo! Grand TV Narodna televizija samo što nije! Od 16. aprila kanal će biti dostupan svim korisnicima analogne kablovske televizije, D3 digitalne televizije i MMDS televizije Telemach-a, a već od 12. aprila možete gledati specijalni program, koji će promovisati novi kanal.

Kako će se program Grand televizije neprekidno prikazivati 24 sata – uz 9 sati živog programa svakog dana – sve će biti emitovano iz čak 9 studija!

Spremaju se nove emisije, a posebno se ističu:  “Grandovanje”, “Žurka”, “Diskoteka”, “Veče sa…”, “Grand koktel”, “Profil”, “Halo halo”, “Nedjeljno popodne”, “Gipsy&Friends”, zatim emisija kratke forme “Grand news”, a u pripremi su i “Vremeplov”, “Grand kviz”, “Grand duel”, “Modna policija”, “Grand noviteti”, “Blic vic” i mnoge, mnoge druge.

Također, podsjetit ćemo se na dosadašnje audicije za Zvezde Granda, na formate kao što su Grand kabare, Lutajuća kamera, Zvezde Granda best of, kao i na velike koncerte grandovih pjevača u sarajevskoj Zetri i Skenderiji, ali i beogradskoj Areni. 

Kao domaćini programa, autori i voditelji pred kamerama će se naći Goran Čomor, Dragana Katić, Tihomir Tepić, Vesna Milanović, Siniša Medić, Ivana Đorđević, Katarina Obradović, Milan Mitrović, Ana Sević, mlade nade Jovana Pešić, Bojana Lazić i Maja Nenadić, ali i neka imena, koja će predstavljati prijatno iznenađenje za grandovu publiku.  

Korisnici analogne kablovske televizije kanal mogu gledati na sljedećim pozicijama:

PODRUČJE

REDNI BROJ

KANAL

SARAJEVO

59

C62

ZENICA

58

C61

MOSTAR

59

C61

PODRUČJE ART – NETA

18

S12

PODRUČJE VI – NETA

64

C61

Korisnici D3 digitalne televizije kanal mogu gledati na poziciji 129, dok će za korisnike MMDS televizije kanal biti dostupan na Transponderu 5.

 

Posted in BiH