Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Udruženje “Doktori i Čarobnjaci” pridružili se akciji renoviranja košarkaškog terena u Lukama

lala nevenU akciju renoviranja košarkaškog terena na stadionu Luke u Visokom uključilo se i udruženje građana Doktori i Čarobnjaci. Ovo je samo dobar pokazatalj da dobre i zdrave ideje u Visokom mogu se zajednički realizovati za bolje uslove svih građana općine Visoko, a prije svega sportaša.

-“Po ko zna koji put pokazalo se da ukoliko neko ima dobar projekt u isti se uključuju svi dobronamjerni Visočani. I ovoga puta kao i u slučajevima prije ovoga tu su uvijek raspoloženi i za bilo kakvu pomoć spremni članovi udruženja “Doktori i Čarobnjaci”. Ovim putem im se javno zahvljujem na pomoći i nadam se da ćemo i ubuduće sarađivati na drugim društveno korisnim projektima” – istakao je Mirza Laletović jedan od organizatora cjelokupne akcije renoviranja košarkaškog terena na stadionu Luke.

Podsjećamo, dana 13.04.2014. sa početkom u 10 sati na Gradskom stadionu Luke započinje renoviranje košarkaškog terena tačnije postavljanje novih tabli za koševe i obruča kao i farbanje konstrukcije. Akcija je pokrenuta od strane Reufa Aždahića našeg sugrađanina koji živi u Holandiji.

(Foto: ViNet)