Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Emir Dizdar predsjednik OO Naše stranke Visoko

nasa stranka 2Večeras je u sali Općine Visoko održana osnivačka skupština Naše stranke Visoko na kojoj je za Predsjednika općinskog odbora jednoglasno izabran Emir Dizdar. Na skupštini je izabran i Nadzorni odbor općinskog odbora koji će predvoditi Adnan Šahović, a gosti novog općinskog odbora su bili generalni sekretar NS Albin Zuhrić i organizacioni sekretar Robert Pleše

Općinski odbor Naše stranke će pored predsjednika Dizdara činiti podpredsjednik Suad Slipćević, sekretarka Nina Šavija, kao Mirza Novokmet, Emina Bijedić, Samir Karavdić, Elma Hadzimehanović, Adnan Koljenović, Ibrahim Mušinbegović.

U nadzorni odbor, pored predsjednika Šahovica su izabrani i Ferid Hadžijakupović i Džemal Kadić.

“Naša stranka je prvi put osnovana u Visokom jos 2008. god., ali je od tada preživjela dosta promijena. Mi smo u Visokom pratili rad Naše stranke na drugim nivoima, i uvjerili se da je nakon 6 godina postojanja ostala vjerna svojim principima i idejama, da nije izdala ono zbog čega se i osnovala.  To je osnovni razlog što smo odlučili pokrenuti opet u Visokom u trenucima kada je ovom gradu potrebna jedna nova grupa ljudi, željna promijena, sa nekim drugačijim principima i rješenjima od ovoga što nam je bilo ponuđeno do sada” izjavio je novi predsjednik OO Visoko Emir Dizdar.

“Mi ćemo krenuti ubrzano u širenje odbora sa novim, mladim ljudima, i sa prezentiranjem naših ideja, i konkretnim akcijama. Građani će uskoro imati priliku da jasno vide kako smo drugačiji od ostalih, i kako nudimo nešto što u Visokom nismo imali do sada” dodao je Dizdar.

{joomplucat:1154 limit=10|columns=4}