Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Mali Spursi u filmu koji snima Zlatan Ibrahimović

mali spursiNakon četveromjesečne pauze u ligaškim takmičenjima predpioniri NK Omladinac nastavljaju prvenstvene okršaje 29. marta gostovanjem kod Novog Grada (Sarajevo) na stadionu u Nedžaričima. U međuvremenu popularni Spursi odigrali su nekoliko prijateljskih susreta u dvoranskim uslovima i slavili su pobjedu protiv Bosne Visoko 14:7 i remi 8:8, te zabilježili poraze od Kiseljaka 7:4 i 8:5. U ovim utakmicama posebno se istakao Suljić Hamdija i Genjac Eldar.

“Znam da su naši protivnici radili preko zime bez pauze i ući će u prvenstvo spremniji i uigraniji od nas jer mi nismo radili novembar i decembar zbog nedostatka prostora. Moji dječaci rade fantastično na treninzima i izuzetno su motivirani i tu tražimo našu šansu da osvojimo što je moguče više bodova – ističe trener Spursa Tarik Agić.

Napomenimo N.K Omladinac Spurs učestvuju u ligi KS u grupi sa (Novi Grad,Young Boys,Sarajevo I,Sarajevo II, Željezničar,Betaclub). Prema informacijama koje ima trener Agić “Mali Spursi” će snimati dio treninga koji će biti u filmu koji pravi Zlatan Ibrahimović.