Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Večeras Izbor sportiste ZDK za 2013.godinu

grb zdkVečeras u 17:30 sati, u Velikoj sali Bosanskog narodnog pozorišta Zenica bit će održana manifestacija “IZBOR SPORTISTA ZE-DO KANTONA ZA 2013”, u organizaciji NIPD “Naša riječ” i Sportskog saveza ZDK. Generalni pokrovitelj manifestacije će biti Vlada Zeničko-dobojskog kantona.

U najavi za ovu tradicionalnu manifestaciju u listu “Naša riječ” su objavili:

 “Pripreme za promociju najuspješnijih sportista Zeničko-dobojskog kantona za prošlu, 2013. godinu se privode kraju. Definitivno je utanačena i satnica događanja u završnoj priredbi. U dogovoru sa Upravom Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici, početak priredbe je u 17,30 sati, u petak 28. februara/veljače. Poslovi na izradi specijaliziranog časopisa ZE-DO sport su u završnoj fazi, izrada priznanja koja će biti uručena laureatima je pri kraju, a voditeljski par, kojeg čine Alma Šehić, novinarka RTV Zenica i Hazim Begagić, uvježbavaju svoje govorne dionice. Zabavni dio programa i specijalni gost su tajna, koju ćemo nastojati da očuvamo do samog početka priredbe…

Podsjećamo da i ovogodišnju Manifestaciju zajednički organiziraju NIPD Naša riječ Zenica i Sportski savez ZDK, a pod generalnim pokroviteljstvom Vlade Zeničko-dobojskog kantona.

 Vrata BNP su otvorena za sve istinske ljubitelje i prijatelje sporta i sportista, a ove godine bi trebala biti uručena i specijalna nagrada SPORTSKI UZOR, a ime dobitnika je mala tajna, koja će biti razrješena na samoj priredbi.”