Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

HBO i Cinemax HD u osnovnim HBO paketima Telemach-a

hbo-hdIz Telemacha stižu odlične vijesti. Ovaj put riječ je o proširenju paketa HBO i Cinemax. Tačnije, HBO paket proširuje se sa  HBO HD i HBO Comedy HD kanalima, dok se Cinemax paket proširuje se sa Cinemax 1 HD i Cinemax 2 HD kanalima. Sada će korisnici HBO i Cinemax paketa svoje omiljene serije i filmove moći da gledaju i u vrhunskom HD kvalitetu slike kroz osnovne HBO i Cinemax pakete što je jedinstvena ponuda u Bosni i Hercegovini.

O HBO i Cinemax paketima

HBO paket pretplatnicima omogućava pristup najpoznatijem filmskom programu, koji svakog mjeseca donosi više od 150 filmova, među kojima je 20 premijera, nagrađivane megapopularne serije, koncerte, ekskluzivne događaje i kontraverzne dokumentarce. HBO program se emituje 24 sata dnevno, te svi mogu pronaći nešto za sebe – od animiranih filmova i komedija, pa sve do krimi priča, akcija, naučne fantastike i trilera.

Cinemax je filmski program koji okuplja vrhunske filmove i vrhunske glumce u dobrim pričama. To je odvažan, drugačiji i inteligentan filmski program, koji se fokusira na klasike, kultne filmove, međunarodne i evropske senzacije filmskih festivala, kao i filmove s vrhunskim zvijezdama koji nisu ušli u širu distribuciju. Cinemax se emitira 24 sata dnevno s prevodom i ne sadrži reklame.

HBO HD i HBO Comedy HD su TV kanali iz HBO produkcije koji prikazuju program u visokoj rezoluciji (HD). Cinemax 1HD i Cinemax 2 HD kanalima su je filmski programi iz Cinemax produkcije koji prikazuju program u visokoj rezoluciji (HD).

Uživajte!

 

Posted in BiH