Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Održan trening “Izgradnja tima”

RadoviUdruženje “Pomoć – Pravda – Posredovanje” (NVO 3P) održalo je trening pod nazivom “Izgradnja tima” u okviru programa All Inclusive koji realizuje sa Fondacijom Mozaik, Austrijskom razvojnom agencijiom i Fondacijom Light for the World iz Austrije.

Svrha radionice je unapređenje praksi, procesa i vještina koje će pomoći jačanju timskog rada unutar organizacije. Uz odličnu trenericu, Željanu Pjevalicu, svi učesnici treninga imali su priliku naučiti kako definirati komponente koje određuju kvalitet timskog rada i koje su to mjere za unaprijeđenje timskog rada. Pored toga učesnici su stekli bolje razumjevanje svoje vlastite uloge u timu kao i uloga drugih članova tima, te unaprijedili vještine neophodne za efikasan rad tima.

Napominjemo, u okviru programa All Inclusive, NVO 3P realizuje projekat „Uredimo dom po svom!“ u kojem obnavljaju dva društvena doma u Babinu i Lokvinama. Prva faza, rekonstrukcija društvnih domova se privodi kraju, nakon čega slijedi opremanje domova adekvatnom opremom i pomagalima u kojim ćemo sprovesti razne aktivnosti za žene, djecu i odrasle.

 Kakva je atmosfera vladala na treningu možete pogledati na fotografijama.

 

Odjeljenje za medije i marketing NVO 3P

Posted in BiH