Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

U polufinalu SAS Tehnic, Doktori Čarobnjaci, Semko Bios i Caffe Harry

turnir-dvoranaNa novogodišnjem malonogometnom turniru Memorijal “Midhat Ahić” danas su igrane utakmice osmine finala i četvrtfinala. Od 16 sati igrali su drugoplasirani i trećeplasirani po grupama kako bi saznali ko ide na megdan pobjednicima grupa koji su ih čekali u četvrtfinalu. Evo i rezultata osmine finala:

Osmina finala FK GRAČANICA 0 : 2 SOFIĆ B.POLJE
  CAFFE CITY 1 : 4 SAS TEHNIC
  DOKTORI ČAROBNJACI 3 : 0 NK BOSNA
  FK SLOBODA VRATNICA 1 : 3 MALI RAJ KISELJAK

Dalje su dakle prošle ekipe: Sofić B. polje, SAS Tehnic, Doktori Čarobnjaci i Mali raj Kiseljak. Potom su uslijedile one još uzbudljivije utakmice koje su odlučivale o prolasku u polufinale, a evo i rezultata:

Četvrtfinale SEMKO-BIOS 3 : 3 (3:2) SOFIĆ B.POLJE
  MNK GALAKTIKOSI 2 : 4 SAS TEHNIC
  CALP ZENICA 0 : 2 DOKTORI ČAROBNJACI
  CAFFE HARRY 3 : 3 (2:0) MALI RAJ KISELJAK

U polufinale su prošle ekipe: Semko – Bios, SAS Tehnic, Doktori Čarobnjaci i Caffe Harry. Polufinalne utakmice se igraju sutra sa početkom od 17 sati, a evo i parova:

NEDJELJA – Polufinale 22-12-2013 17:00 SAS TEHNIC – : – DOKTORI ČAROBNJACI
  22-12-2013 17:45 SEMKO-BIOS – : – CAFFE HARRY

Potom je od 18:30 sati planirana jedna revijalna utakmica, zatim će poraženi iz polufinala igrati utakmicu za treće mjesto, a ta utakmica bi trebala početi u 19 sati. Samo finale i kruna turnira, tj. utakmica za prvo mjesto i osvajača turnira trebala bi početi u 19:30 sati.

Pozivamo vas sve da i sutra dođete u dvoranu KSC “Mladost” i uživate u uzbudljivim utakmicama i majstorijama fudbalskih znalaca.

Slike sa današnjih utakmica kao i ranijih dana potražite na našoj FACEBOOK STRANICI.

sas-tehnicdoktori-carobnjacisemko-bioscaffe-harry