Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Molba građanima

jkp visocicaJKP „Visočica“ Visoko vrši pripremne radnje, organizovanje ljudstva i materijalno-tehničkih sredstava za testiranje bunara od četvrtka 05.12.2013.godine, a trajat će sve do utorka. Uslijed testiranja mogući su prekidi u vodosnabdijevanju za podstanicu Buci – Kralupi. 
 
Također, poseban je režim na kanalizacionom kolektoru Pertac, Muftije Numanagića, Jevrejska do glavnog kolektora na obali rijeke Fojnice. O svim eventualnim promjenama i prekidima vodosnabdijevanja izvjestit ćemo blagovremeno.
—————————————————————————————————————————————————————
Pošto je zimska služba počela sa radom 15.11.2013. godine, mole se građani da svoja vozila propisno parkiraju kako bi u slučaju snježnih padavina mogli pravovremeno intervenisati. Do sada prilikom intervencija najviše problema smo imali u ulici Čaršijska radi bočnog parkiranja vozila, te u ulicama Dr. Džananovića, Pinjagića i Čabaravdića zbog parkiranja vozila sa obje strane kolovoza. Ujedno molimo građane i korisnike poslovnih prostora da prilikom čišćenja snijega ispred objekata isti ne bacaju na kolovoz.