Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

“Prvi dio radova na realizaciji ideje izgradnje pomoćnog stadiona Luke završen, slijedi postavljanje trave u aprilu naredne godine”

lalas1Zemljani radovi na pomoćnom terenu stadiona Luke privedeni su kraju, Asfaltgradnja je prema izjavama članova Organizacionog odbora i članova UO NK Bosna odradila odličan posao, naredni korak je postavljanje umjetne trave što će značiti i konačnu realizaciju davno započete ideje.

“Bez obzira na sve poteškoće zahvaljujući ljudima iz Asfaltgradnje uspjeli smo privesti radove iz prve faze realizacije kompletne ideje kraju. Ovim putem zaista ću iskoristiti ukazanu priliku i medijski prostor da se zahvalim Fuadu Softiću i Nihadu Pašaliću za svu iskazanu korektnost. Naredni korak je postavljanje plastične trave, koji je planiran za april mjesec naredne godine, jer tako diktiraju vremenski uslovi. Paralelno sa ovim radovima u stalnim smo pregovorima sa NSBiH oko ulaganja u jedan dio investicije što je također dio ostvarenja našeg plana da u budućnosti NSBiH bude što češći gost na stadionu Luke gdje bi neke od naših selekcija dolazile da treniraju – rekao nam je Mirza Laletović član UO NK Bosna i ujedno član Organizacionog odbora izgradnje pomoćnog terena stadiona Luke.lalas2lalas3lalas4