Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Skopljak: Povratak u Premijer ligu je naša obaveza

enes skopljakNakon ispadanja iz Premijer lige, u RK Bosna Visoko sve misli su okrenute prema povratku u elitni rang bh rukometa. Iz igrača Bosne je veliki dio priprema i nekoliko odigranih utakmica, a kapiten ekipe Enes Skopljak je govorio za visoko.co.ba:

 

“Pripreme su prosle odlično, na Vlašiću smo odradili jako puno i odlično se spremili. Dosta je bilo trčanja, po povratku u Visoko smo počeli da radimo vise sa loptom. Nismo 100 % uigrani ali nadam se da ćemo doći u top formu pred prvenstvo.” – govori Skopljak te nastavlja:

“Radimo po programu koji nam je dao Faruk Vražalić i  time smo jako zadovoljni. Što se mene lično tiče ja sam zadovoljan i smatram ovo kao prolaznu stanicu u mojoj karijeri. Ponosan sam sto nosim kapitensku traku tako velikog kluba kao što je Bosna Visoko i smatram da je to velika odgovornost za mene. “, rekao je Skoljak te dodao:

“Ja se iskreno nadam da možemo da se vratimo u Premijer ligu, da razmišljam drugačije napustio bih ovaj klub. Želim da se vratimo u PL i vratimo Bosnu gdje joj je mjesto, tj. u sam vrh naše lige.”