Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Sazovite Skupštinu kluba

demoni visoko ljubicastaDemoni Visoko upučuju apel trenutnoj Skupštini kluba, Upravnom odboru, Općini Visoko, medijima: Ovo je glas navijača, simpatizera, i svih drugih koji vole Bosnu! Ovo je poziv predsjedniku Skupštine Šaćiru Ćelebiću da u najhitnijom roku sazove skupštinu!

Istovremeno pozivamo i sve članove Skupštine, među kojima znamo da ima izuzetno sposobnih i uspješnih osoba, da na svoj način utiču na sazivanje Skupštine! Neophodno je odrediti sliedeće korake i smjernice kojima možemo pretvoriti naš klub u stabilan sportski subjekt. A možemo to, zajedničkim snagama i naporima. Grad Visoko za takvo što nesumnjivo ima kapacitet! Uspavanost onih koji su se sami nametnuli na čelo kluba govori da volja ne postoji.

˝U ovom trenutku ne želimo nikoga da kritiziramo i upiremo prstom! Ali isto tako, odgovornost mora da postoji i njeni nosioci! Ne možemo zaboraviti činjenicu da je na posljednjoj Skupštini koja je održana nakon ispadanja iz Prve lige Visočanima obećan ekspresan povratak u istu te da će se svi rukovodstvo kluba maksimalno angažirati na tom zadatku. Nemojte stvarati atmosferu takvu da se o klubu po gradu priča sve najgore, ko uzima, ko krade ko radi protiv Bosne, nadamo se da ćete razumjeti ovaj naš apel jer ovo je apel svih onih iskrenih ljubitelja nogometa u našem gradu.