Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Poziv vršnjačkim edukatorima i članovima kluba pravih frajera

edukatoriUdruženje „Damar omladine“ poziva sve vršnjačke edukatore koji su prošli osnovni trening o seksualno reproduktivnom zdravlju kao i napredni trening o zdravim stilovima života da će se podjela certifikata iz navedene oblasti održati u Maloj Sali Općine Visoko, 07.09.2013. godine,  sa početkom u 19h.

Podjela certifikata je u sklopu državnog projekta pod nazivom  „Maksimiziranje pokrivanja efektivne prevencije HIV-a i njege među populacijama u najvećem riziku“.

Osim poziva vršnjačkim edukatorima, Udruženje „Damar omladine“ poziva i sve članove Kluba pravih frajera koji su prošli osnovni trening nenasilne komunikacije, tim liderstva i volonterizma na dodjelu certifikata iz pomenute oblasti.

Podjela je također zakazana isti datum i u isto vrijeme.

Dodjela certifikata Klubu pravih frajera je u sklopu projekta  „Budi pravi frajer“.

Udruženje „Damar omladine“  ima 32 mlada vršnjačka edukatora educirana na teme seksualno-reproduktivnog zdravlja i zdravih stilova života, kao i 13 mladih članova Kluba pravih frajera koji su stekli osnovno znanje iz nenasilne komunikacije, tim liderstva i volonterizma.

Ovom prilikom pozivamo i sve mlade da se pridruže u subotu , 07.09.2013. godine, na našem događaju pod nazivom „Hajde da…“

Vidimo se 

Vaš Damar!