Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Edin Kajević i Refik Kurgaš potpisali ugovor o sponzorstvu

edin kajevic refik kurgasOvom prilikom sa zadovoljstvom, obavještavamo javnost da je Taekwondo klub „Bosna“ Visoko danas (10.07.2013.) u prostorijama firme Brovis d.o.o. Dobrinje-Visoko potpisao ugovor o sponzorstvu ove firme i našeg kluba za naredni period.

Drago nam je da je jedna tako uspješna firma u našem gradu, ali i u BiH u potponosti prihvatila naš zahtjev za sponzorstvo, jer do sada nismo naišli na takvo razumijevanje i pored svih naši ostvarenih rezultata.

Podsjećamo da je Taekwondo klub „Bosna„ Visoko u proteklom periodu bio kao i danas jedan od najbrojnijih, najuspješnijih i najtrofejnijih sportskih kolektiva kako u našem gradu tako i BiH.

Ovaj ugovor o sponzorstvu omogućit će našem klubu i našim talentovanim i uspješnim takmičarima veliki napredak i nastupe van granica BiH što do sada nismo u većini slučajeva bili u mogućnosti zbog finansijske situacije.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su direktor firme „Brovis“ d.o.o. gospodin Refik Kurgaš i predsjednik Taekwondo kluba „Bosna“ Visoko Edin Kajević.

Uprava Taekwondo kluba „Bosna“ Visoko