Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Naši proizvodi su kvalitetni i zdravstveno sigurni za konzumaciju

omega-comercMesna industrija OMEGA COMERC iz Visokog je kompanija koja se bavi  proizvodnjom, preradom i prometom mesa i mesnih prerađevina. Naše proizvode možete pronaći u svim bolje snabdjevenim objektima širom BiH. U našoj proizvodnji posebnu pažnju obraćamo na zdravstveni aspekt te kvalitet proizvoda koje pripremamo za naše cijenjene kupce.

U našem asortimanu mogu se naći tradicionalni suhomesnati proizvodi, polutrajni i bareni pileći i juneći proizvodi, kuhani proizvodi, kao i oblikovani proizvodi. Proizvodnja, promet i prerada proizvoda su kontrolisani od  sirovine  preko recepture i pripreme pa sve do gotovog proizvoda. Dokaz tome su i usvojeni standardi i certifikati :

HACCP certifikatom kao međunarodnim i europskim standardom želimo zadovoljiti zahtjeve naših kupaca da imaju zdravstveno siguran i što kvalitetniji proizvod na svojoj trpezi. HALAL certifikat  koji posjedujemo je dokaz da su meso i mesne prerađevine proizvedene po strogim pravilima definiranim šerijatskim pravom.

Apsolutna kontrola u proizvodnji koju imamo od sirovine do gotovog proizvoda je garancija da su naši proizvodi kvalitetni i zdravstveno sigurni za konzumaciju.

OMEGA – Slano a slatko zadovoljstvo

U povodu afere koja je izbila sa konjskim mesom  želimo istaći sljedeće:

Nama kao proizvođaču iz Visokog, koji od početka svog rada obezbjeđuje kupcima najkvalitetnije proizvode i koji su strogo kontrolisani i zdrastveno sigurni za konzumaciju, pričinjena je šteta.

Šokantna je informacija da je meso prevoženo u najobičnijem kamionu gdje su veoma veliki uslovi za onečišćenje i zagađenje hrane. Možete onda i zamisliti kakve proizvode pojedinci nude kupcima???

Imajte povjernje u naše proizvode.

Apsolutna kontrola u proizvodnji koju imamo od sirovine do gotovog proizvoda je garancija da su naši proizvodi kvalitetni i zdravstveno sigurni za konzumaciju.