Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO: Visočani podržali Adnana Koljenovića u sinoćnjem izdanju Showa ZMBT

altUdruženje građana “Doktori i Čarobnjaci” je u sklopu akcije “Glasaj za Adnana – glasaj za Visoko”, koja je ustvari akcija podrške našem sugrađaninu, učesniku showa ZMBT, Hayat TV-a, i ove sedmice posjetila Wog centar u Vogošći i pružila neizmjernu podršku našem sugrađaninu. Naša ekipa je putovala zajedno sa članovima i prijateljima ovog Udruženja, za koje je uprava Udruženja organizovala prevoz do Wog centra, te smo i sami posvjedočili odličnoj atmosferi i dobroj zabavi koja se stvorila tokom posjete Wog centru. Napominjemo, nakon prošlosedmičnog izdanja ZMBT i akcije popularnih Doktora i Čarobnjaka, Adnanova popularnost u ovom show-u porasla je nevjerovatnom brzinom, pa je Adnan sa dna ljestvice “skočio” na 4. mjestu u poretku kandidata show-a.
” I ove sedmice naše Udruženje je podržalo Adnana, koji je i član našeg udruženja, te smo svi putovali u Vogošću u želji da se Adnan istakne od drugih kandidata, jer stvarno je vrijedna promocija koju on čini putem ovog show-a za naš grad. Također show-u je prisustvovala i Nina Badrić, poznata hrvatska pjevačica, koja je bila oduševljena, kako Adnanovim nastupom, tako i navijanjem naših članova i prijatelja, što nam je posebno drago. I dodao bih još samo da su Visočani ipak prepoznali ovu stvar koju radimo kao dobru i da su nam dali maksimalnu podršku, što se odrazilo i na Adnanov rejting, ali i na navijače koji su u velikom broju došli na ovosedmičnu epizodu ZMBT-a, kako s nama, tako i u privatnoj režiji, što je još jedna velika dragocjenost ove naše akcije i što je, slobodno mogu reći, ponos i dika našeg Udruženja, koje svakako kao glavnu parolu proklamuje da je Visoko iznad svega. ” – kazao je za našu redakciju PR Udruženja građana “Doktori i Čarobnjaci”, Enes Hodžić.
Adnan je i ove sedmice prošao direktno u sljedeći krug takmičenja te je još jedan korak bliže finalu show-a, što je, kako kažu Doktori i Čarobnjaci, njihov cilj.
Na kraju donosimo vam odličnu atmosferu koja je vladala na ovom putovanju ali u samoj emisiji.

{joomplucat:816 limit=40|columns=4}