Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

IGM podržao projekat “Nikad jača zima 2012”

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će se održati još jedan od događaja u sklopu projekta „Nikad jača zima“. U pitanju je koncert klasične muzike pod nazivom: „Koncert AD LIBITUM“,  u izvedbi našeg mladog pijaniste Bartolomeja Stankovića. Pored izvanrednog virtuoza Bartolomeja Stankovića posjetioci će moći uživati i uz zvuke violine i orgulja u izvedbi Bartolomejevih cijenjenih gostiju.

Naš partner, kompanija IGM je finansijski podržala projekat „Nikad jača zima“, a s obzirom da se cjelokupan festival neće održati, donesena je odluka da se sredstva IGM-a   iskoriste za organizaciju gore navedenog događaja. Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti kompaniji IGM koja je od nastanka našeg Udruženja kontinuirano podržavala naše projekte, te s pravom smijemo reći da se radi o jednom od društveno najodgovornijih privrednih subjekata na području općine Visoko.

Navedeni koncert će se održati u prostorijama katoličke crkve koja se nalazi u sklopu Franjevačkog samostana  Sv. Bonaventura u  Visokom.

Pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže u petak, 28.12.2012, u 19 h  te da zajedno uživamo u maestralnoj izvedbi našeg sugrađanina Bartolomeja.

S poštovanjem, Damar omladine