Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO: Enis Bešlagić zaštitno lice AS GROUP

altNa današnjoj press konferenciji upriličeno je potpisivanje ugovora između AS GROUP i poznatog bosanskoherecegovačkog glumca Enisa Bešlagića. Naime, Enis Bešlagić će u idućih godinu dana biti zaštitno lice AS GROUP i njegovih brandova. Ispred AS GROUP ovaj ekskluzivni ugovor sa jednim od najpoznatijih glumaca, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u cijeloj regiji, potpisao je Rusmir Hrvić, član Uprave AS GROUP, a premijerno su prikazani i novi spotovi za brandove  Tajna, Tiru Liru i Zlatna džezva u kojima se pojavljuje i Enis Bešlagić. “Razlozi zbog kojih smo se odlučili za Enisa Bešlagića da bude zaštitno lice naših brandova i cijele kompanije, su logični. Naša grupacija je  mlada, uspješna i prosperitetna, baš kao i Enis Bešlagić. Smatramo da ćemo, ukoliko udružimo snage i AS GROUP i Enis, ali i kompletna “Made in BiH”- priča, dobiti dodatan impuls i vjetar u leđa u promotivnom smislu. Enis na najbolji način promovira najveće vrijednosti Bosne i Hercegovine, naravno na njemu osoben način. AS GROUP sa svojim prepoznatljivim brandovima poput Mastera, Kenta, Zlatne džezve, Espresso kafe, Kent petita, Domaćeg keksa, Divana, Štrudle, Begove čorbe, Stampija, i drugih brandova, a evo sada i Tiru Liru čokolade i mješavine začina Tajna, na dostajan način predstavlja našu prehrambenu industriju u kategorijama konditorski proizvodi, te prava bosanska kafa i bosanska kuhinja”, pojašnjava Rusmir Hrvić, član Uprave AS GROUP.

“Veliko zadovoljsto mi predstavlja što sam napokon uspio pronaći kompaniju u BiH koja svojim radom i kvalitetom zadovoljava kvalitetu i vrijednosti koje mene čine ponosnim što se nalazim kao zaštitno lice jedne takve lijepe priče kao što je Vispak i cijela AS GROUP. Nadam se da će kvalitet i pozitivne poslovne promjene koje je ta grupacija napravila osjetiti svi potročači i tako opravdati njihovo povjerenje. Širenjem poslova ove kompanije se otvaraju mnoga radna mjesta, pa tako i ovaj naš bosanskohercegovački prostor postaje ugodnije i sigurnije mjesto za življenje, što daje nadu svima nama kako je moguće uspjeti ovdje i biti konkurentan u regionu, a i šire u svijetu.  To je moguće ostvariti samo uz kvalitet, a ova kompanija to već dokazuje godinama”, kazao nam je Enis Bešlagić.

Sjedište ASGROUP je u Tešnju, a zapošljavaoko 1000 radnika i to u AS-u, Vispaku, Napretku i Vemalu.  Potvrda  uspješnosti na području Bosne i Hercegovine jeste i uzastopno svrstavanje kompanije AS među sto najuspješnijih preduzeća u Bosni i Hercegovini, a prema izboru bh. časopisa ‘Poslovnenovine’ iz 2011. godine, na listi stotinu najvećih firmi u Bosni i Hercegovini AS se nalazi na 29 mjestu.

{joomplucat:597 limit=40|columns=4}

Posted in BiH