Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

FOTO: Oko 250 radnika AS grupacije u posjeti Vispaku i Kentu

altRadnici AS grupacije – preduzeća Velmo, Napredak i AS iz Tešnja, danas borave u posjeti članicama grupacije u Visokom u preduzećima Vispak i Kent.

“Naša želja je da ih ugostimo, da znaju u kojoj grupaciji rade, da uspostave međusobne odnose. Želja nam je da ih upoznamo s našom proizvodnjom da vide šta se to i kako radi u Vispaku i Kentu – kao članicama AS grupacije.  Povod za sva ova dešavanja je i četrdeseta godišnjica postojanja Vispaka i ovim povodom mi večeras u Viziji pripremamo i jedno iznenađenje” – izjavio je za Visoko.co.ba Mugdim Imamović, zamjenik direktora Vispaka.

Ukupno 250 radnika iz tri tešanjska preduzeća danas borave u Visokom, a domaćini iz Vispaka i Kenta su im pripremili doček i doručak u krugu preduzeća, posjetu arheološkim lokalitetima Tunel Ravne i Piramida Sunca, a planirano je i određeno vrijeme za obilazak grada. U kasnim poslijepodnevnim satima, gosti i domaćini će boraviti u restoranu Vizija u Visokom čime će uz večeru i ugodnu atmosferu obilježiti današnju posjetu.

Podsjećamo, radnici Vispaka i Kenta su 10. decembra prošle godine boravili u Tešnju i Jelahu kako bi se upoznali s radnicima AS GROUP  preduzeća i njihovim načinom rada.

{joomplucat:572 limit=38|columns=4}

{joomplucat:574 limit=48|columns=4}