Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Novi stambeno-poslovni objekat u Prijekom

prijeko stanoviVisoko bi uskoro trebalo dobiti još jedan lijep stambeno-poslovni objekat. Ovaj novi objekat, čija gradnja treba uskoro da započne, smješten je u Visokom, u gradskom naselju Prijeko na sunčanoj strani. Objekat je dvojni (faza A i faza B), nalazi se pored pristupnog puta i samo je 150m udaljen od Tabhanske džamije koja se nalazi u samom centru grada.

U podrumu objekta nalaze se garaže i ostave za vlasnike stambenih jedinica. U suterenu objekta nalaze se poslovni prostori za različite namjene, kao i apartmani različitih veličina, od 25-50m2. U prizemlju na prvom i drugom spratu nalaze se stanovi različitih veličina od 45m2 do 80m2. Sve etaže u objektu od podruma do potkrovlja biće povezane liftom. Svaka stambena i poslovna jedinica imaće individualno zagrijavanje, a moći će se zagrijavati na plin, struju i na čvrsto gorivo. Svi stanovi će biti klimatizirani.

Planirana je izgradnja raznih sadržaja za djecu, kao i izgradnja manjih bazena za kupanje, koji će biti izgrađeni u zavisnosti od urbanističkog plana za koji je nadležna Općina Visoko.

Sve informacije za izgradnju objekta možete dobiti na broj telefona 062/067-052 – kontakt osoba je Bečirović Adnan. Početak izgradnje objekta planiran je za maj 2012. godine, a završetak izgradnje za avgust 2013. godine.

{joomplucat:475 limit=20|columns=4}