Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Vispak uspješno plasirao na tržište novu čokoladu

alt“Tiru – Liru” je nova čokolada koja zadovoljava kriterije kakve imaju vrhunski svjetski proizvođači, a proizvedena je u tri okusa: kao mliječna, voćna i s okusom keksa i banane.

Prehrambena industrija Vispak proširila je svoj proizvodni asortiman novom čokoladom zanimljivog naziva „Tiru – Liru“. Nova čokolada  zadovoljava kriterije kakve imaju vrhunski svjetski proizvođači i proizvedena je u tri okusa: Tiru – Liru mliječna, Tiru – Liru tutti frutti, Tiru – Liru banana keks. Novi proizvod u cjelosti je nastao kao rezultat vlastitih snaga i kreiran je na način da se u svakom pogledu može nositi sa konkurencijom.

Plan sa „Tiru – Liru“ čokoladom, kao i sa cijelim čokoladnim programom, jeste pozicionirati se na bh. tržištu kao vodeći domaći brend u tom segmentu. Ispunjenje ovog plana samo je jedan od koraka u nizu u smislu dostizanja cilja cijele AS GROUP, čiji je Vispak sastavni dio, da u konditorskom dijelu programa u dogledno vrijeme postane jedna od pet najvećih konditorskih industrija u Jugoistočnoj Evropi. Ovom prilikom, kompanija Vispak obavještava javnost da su svi procesi lansiranja novog branda „Tiru- Liru“, kao što su razvoj proizvoda, proces istraživanja, provjera kvaliteta, dizajn, strateško komuniciranje, distribucija i pozicioniranje na tržištu, uspješno završeni.

Uz najavu da za naše najmlađe kupce pripremamo neka iznenađenja i poklone, želimo im jedan veliki Tiru – Liru!