Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

(FOTO) Uvijek svježe i dobro meso!

Mesnica Ajdin prepoznatljivo je ime u mesnoj djelatnosti Visokog. Mjesto je to kvalitetne i povoljne kupovine sa izuzetno bogatom ponudom zdravog domaćeg mesa i mesnih prerađevina.

Proizvodi Mesnice Ajdin od telećeg, pilećeg i junećeg mesa gastronomske su kvalitete i imaju tradiciju više od 30 godina na domaćem  tržištu.

Na području Visokog postoji dugogodišnja tradicija uzgoja stoke i prodaje mesnih proizvoda i mesnih prerađevina. Mesnica Ajdin u centru Visokog mjesto je na kojem ćete naći kvalitetno i uvijek svježe zdravo meso. Na kvalitet mesa i mesnih proizvoda ne smije postojati sumnja i mi se toga strogo pridržavamo.

Posebno izdvajamo domaću teletinu i piletinu, a u danima ramazana, snizili smo cijenu najprodavanijeg proizvoda – mljevenog mesa sa 11 KM na 9 KM!

Rad mesnice prilagođen je potrebama domaćica tokom  ovogodišnjeg ramazana, pa je i radno vrijeme produženo za jedan sat, od 08.00 do 18.00 sati.

Naš je cilj, da svakodevno zadovoljavamo potrebe naših kupaca sa kvalitetnim, ukusnim i dobrim mesom. Cilj nam je zdravo i kvalitetno!

Posjetite Mesnicu Ajdin tokom ramazana i iskoristite popust na najprodavaniji proizvod – mljeveno meso!

Uvijek svježe i dobro meso – Mesnica Ajdin

{jcomments off}

{joomplucat:178 limit=21|columns=3}