Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Prevent BH Visoko u direktnom dijalogu s građanima i tokom Visočkog ljeta

I ove godine Prevent BH je bio generalni sponzor manifestacije “Visočko ljeto” 2011.g. Šest dana ove manifestacije, koja je večeras završena nastupom Mostar Sevdah Reuniona na Otvorenoj pozornici, Prevent je bio prisutan među građanima ostvarujući direktni dijalog. Na info pultu Preventa građani su ovih dana mogli zatražiti informaciju više o poslovanju ovog preduzeća, koracima koji su poduzeti za smanjenje emisije neugodnih mirisa, te brojnim drugim pitanjima.

„Cilj nam je bio ostvariti direktni dijalog s građanima, što smo i postigli. Želimo približiti naše poslovanje lokalnoj zajednici“ – pojasnila nam je na licu mjesta Aida Hasić, saradnik za korporativne komunikacije u Prevent BH Visoko.

Na info pultu građani su mogli dobiti sve tražene informacije, ali se i informisati o radu poslovnice Moje banke koja je nedavno otvorena i u Visokom. Ova banka je nova ali vrlo konkurentna na tržištu, o čemu govori i povećan broj klijenata i zainteresovanih građana  koji su posljednjih dana posjetili ovu poslovnicu – potvrdio nam je Emir Bijedić, direktor visočke poslovnice Moje banke.

Rad info pulta bio je prilagođen slobodnom vremenu građana – nakon radnog vremena, što je također poboljšalo željenu komunikaciju.

Aida Hasić nas je upoznala i s tokom radova na smanjenju neugodnih mirisa. Saznajemo da su bazeni natkriveni, te da se radi na postavljanju biokolona i biotankova.

{joomplucat:170 limit=5|columns=3}