Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

MOJA BANKA pozitivno poslovala u prvom kvartalu

MOJA BANKA je zadovoljna rezultatima poslovanja u prvom kvartalu ove godine. Zabilježen je rast kredita od gotovo 23% kao i rast depozita od skoro 9%. Banka se od sredine 2010. godine promjenom vlasničke strukture i ulaskom poslovnog sistema ASA i Prevent grupacija kao većinskog dioničara, pozicionirala na bh. tržištu kao domaći brend.

„U ovom periodu Banka je učinila mnogo na rastu i razvoju poslovne mreže, unapređenju kvaliteta i diverzifikaciji svojih usluga što je rezultiralo značajnim povećanjem baze klijenata za više od 10.000 fizičkih i pravnih lica“, ističu u Upravi MOJA BANKE.

Za naredni period zacrtani su ambiciozni planovi usmjereni ka daljem povećanju tržišnog učešća zasnovanog na savremenim principima poslovanja, stalnoj brizi o klijentima, davanju podrške domaćem poduzetništvu i privredi paralelno razvijajući nove servise u skladu sa zahtjevima tržišta.

MOJA BANKA će u narednom periodu nastaviti širenje svoje poslovne mreže s ciljem približavanja klijentima. Nova poslovnica će biti otvorena u Goraždu u srijedu 11. maja.