Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Svečano otvorenje kluba “DOM” u petak 8.aprila

Udruženje „Damar omladine“ organizuje svečano otvorenje kluba „DOM“ koje će se održati u petak 08.04.2011. godine sa početkom u 20 h.
Prisutni će imati priliku poslušati i nastup uspješnih lokalnih muzičara koji za ovu priliku pripremaju poseban repertoar.
Lokacija našeg kluba je Ul. Džananovića br.20 i širom je otvoren za sve one koji žele učestvovati u unapređenju društvenog života općine Visoko. Klub je zamišljen kao mjesto u kojem ćete moći prisustvovati različitim radionicama, druženju s vašim prijateljima, ali i kao mjesto na kojem ćete naći potrebni mir. Svi članovi će tako dobiti priliku da aktivno učestvuju u radu Udruženja.
Kako je klub namijenjen isključivo za članove, Udruženje planira i upis novih članova. Shodno svečanoj atmosferi, u petak, subotu i nedjelju (8-10. aprila), učlanjenje će se vršiti po izuzetno povoljnim uslovima. U ovim danima je predviđen upis po cijeni od 2 KM, za period od godinu dana. Poslije ovog roka, članarina je 5 KM, za isti period.
Nadamo se da ćete se pridružiti karavani veselih, kreativnih i ambicioznih ljudi te uzeti aktivno učešće u svim našim i vašim budućim projektima.