Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

“Moja Banka” privukla 7000 novih klijenata

„Čini se da je pravo vrijeme za snažnu i pouzdanu domaću komercijalnu banku koja poznaje potrebe privrede i građana Bosne i Hercegovine“, viđenje je Edina Muftića, direktora MOJE BANKE koje iznosi u intervjuu za novinsku agenciju ONASA, a koji će biti objavljen danas.

Gospodin Muftić u intervjuu objašnjava kako je MOJA BANKA za nekoliko mjeseci uspjela privući 7000 novih klijenata i na koji način se planira pozicionirati kao jedna od najznačajnijih banka sa domaćim kapitalom na bh. tržištu.

„MOJA BANKA je dinamična i fleksibilna banka koja nastoji svakodnevno svoje proizvode i usluge prilagoditi potrebama svojih klijenata. Mislimo da su svi proizvodi i usluge koje MOJA BANKA nudi privlačne našim ciljanim klijentima i da su konurentne u odnosu na druge komercijalne banke“, kaže Muftić i dodaje da u 2011. očekuje povećanje tržišnog ućešća za 20%.

„Na osnovu snažnih domaćih dioničara, poznavanja tržišta, kao i zapošljavnja sposobnih domaćih bankarskih kadrova izradili smo ambicioznu strategiju poslovanja koja se bazira na kreiranju novog uslužnog modela zasnovanog na zadovoljenju stvarnih potreba svakog pojedinačnog klijenta. To znači da je banka, prateći permanentno kretanja na tržištu, orijentisana ka identifikaciji potreba i mogućnosti svakog klijenta u skladu sa čim se  definiše finansijska podrška usmjerena ka konačnom zadovoljenju potreba klijenata“.

Novi model znači i to da Banka pored standardnih bankarskih proizvoda i usluga, klijentima nudi rješenja u pravom smislu te riječi. Banka ima savjetodavnu funkciju u kreiranju i unapređenju biznisa svojih klijenata i općeg ekonomskog stanja.

Ukratko naša ambicija je biti najbolja domaća privatna komercijalna banka“, ističe Muftić.

MOJA BANKA će širiti svoju mrežu poslovnica i sljedeće poslovnice će biti otvorene u Goraždu i u Jelahu.

 

 

 

 

###