Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Akcija upisa djece u ŠF “Centrosport”

altŠkola fudbala “CentroSport” organizuje upis novih polaznika od 1. februara 2011. godine. Pozivaju se svi zainteresovani dječaci, uzrasta od 6 godina i stariji, da se jave u Sportski centar “CentroSport”, Sarajevska bb, ili na broj telefona: 061 575 343. Rukovodilac škole fudbala je Adnan Čorbo, trener sa profi licencom i dugogodišnjom igračkom i trenerskom karijerom u prvoligaškim klubovima u BiH. U radu mu asistiraju mladi, ambiciozini i stručni treneri. Škola fudbala raspolaže vrhunskim trening centrom. Djeci su na raspolaganju savremeni kapaciteti za savladavanje fudbalske igre i stalno napredovanje. “Naša škola ima sopstvene sadržaje na kojima se sprovodi trenažni proces koji je jedan od najboljih u Bosni i Hercegovini. U takvim uslovima svako dijete ima veliku šansu da se prepozna kao dio tima i pokaže sve svoje znanje stečeno radom na treninzima” – ističu u ŠF “CentroSport”.

“U školi fudbala razvijamo druženje, bliskost, sportsko vaspitanje, komunikaciju i saradnju, fleksibilnost i toleranciju, ali sve ovo kroz aktivnosti koje djeca vole i obavezno bez prisile. Kroz kvalitetan rad sa djecom koji podrazumjeva pripremu djeteta za ulazak u sport i sportske aktivnosti, pedagošku pripremu djeteta za rad u timu čiji dio čini, kroz program priprema i rada na treninzima, naša misija je da članovi kluba budu ne samo dobri sportisti, ne samo dobri fudbaleri već i dobri ljudi.

Škola fudbala “Centrosport” ima profesionalnu saradnju sa mnogim sportskim kolektivima kako u BiH, tako i u inozemstvu. Sve selekcije polaznika  učesnici su velikog broja turnira, a takmičarske selekcije igraju u Omladinskoj ligi Kantona Sarajevo. Svi zainteresovani roditelji i djeca, mogu doći kod nas da se uvjere u način i kvalitet rada naših trenera, kao i u kvalitet pratećih sadržaja. Prvi trening je besplatan i on služi kao osnova za upoznavanje djeteta sa ostalim članovima iz njegove generacije, načinom rada i ambijentom u školi fudbala” – poručuju iz CentroSporta.

Sve dodatne informacije roditelji mogu dobiti na telefon: 061 575 343, kao i na e-mail: centrosport@bih.net.ba odnosno farukredzic@bih.net.ba.