Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Razočarenje za kraj, Bosna-Krajišnik 0:0

altStadion Luke. Gledalaca: 100. Sudija: Edis Zukić (Tuzla) 6. Pomoćnici: Berislav Vrdoljak (Livno) i Emir Hasić (Srebrenik). Delegat: Mato Itrić (Brčko). Žuti kartoni: Džafić(Bosna), Sarajlija, Ružić, Ivešić (Krajišnik). Igrač utakmice: Armin Mešanović (Krajišnik) 7,5.

BOSNA: Bekan 6, Mustagrudić 6( od 88.Ćesa -), Ferhatović 6,5, Genjac 6, Čehajić 6, Alijagić 6( od 71.Kamarić -), Čabaravdić 6, Hodžić 6,5, Džafić 6, Bajrić 6,5, Tajić 6. Trener: Avdo Kurdija.

Trebala je to biti pobjeda za kraj uspješne jeseni i miran zimski san, ali tako nisu mislili gosti i njihov golman Mešanović koji je u finišu čak odbranio i jedanaesterac Džafiću i tako postao najzaslužniji za bod koji putuje u Veliku Kladušu. Sa druge strane, Bosna je već treći put remizirala na domaćem terenu ove sezone, drugu utakmicu zaredom promašen je penal, ali nekako kada se prisjetimo Kaknja i još nekih utakmica, možda je ovo i svojevrsna kazna ili bolje rečeno opomena za ubuduće. Slijedi zimska pauza u kojoj bi se trebalo posložiti dosta stvari oko kluba, da bi Bosna na proljeće igrala i funkcionisala normalno.