Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

VGT OBILJEŽAVA 15 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANJA

Iako registrirano 1992. kao prvo osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini, VGT osiguranje je svoje prve osiguravajuće police izdalo 1994. Od tada do danas postepenim i strateškim potezima gradili smo uspjeh koji se temelji na stručnosti, timskom radu, te neizostavno gradeći odnos povjerenja sa našim klijentima.

Danas poslujemo putem osam filijala u cijeloj zemlji ostvarujući misiju da svim klijentima budemo dostupni i spremni da odgovorimo na njihove specifične zahtjeve. Pored kontinuiranog i stabilnog finansijskog rasta, šireći portfolio naših proizvoda u sferi neživotnih osiguranja, svakodnevno poslujemo sa odgovornošću prema lokalnoj zajednici, realiziranjem mnogih društveno-odgovornih projekata. Posebnu pažnju posvećujemo obrazovanju naših postojećih i budućih uposlenika, ulažući u stipendiranje studenata, od kojih će mnogi svoju egzistenciju naći upravo u našem timu.

Sve ovo nam daje motiv, da prisjećajući se naših početaka, te puta koji smo prešli zajedno sa našim partnerima, u svečarskom raspoloženju razmišljamo o novim poslovnim poduhvatima, koji će nas čvrsto pozicionirati i zadržati među najuspješnijim osiguravajućim kućama u Bosni i Hercegovini!