Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Novogodišnji turnir: Galerija Kovo u “novom ruhu”!

Stalni uspješni učesnik i prošlogodišnji finalista Novogodišnjeg malonogometnog turnira u Visokom, ekipa “Galerije Kovo”, ove godine će učestvovati u potpuno izmjenjenom sastavu, ali istim ambicijama, a to je prvo mjesto:

– Ove godine smo se odlučili uglavnom za provjerene domaće snage, a ne za igrače “sa strane”, kao što je to ranijih godina bio slučaj. Želimo nastaviti trend dobrih igara i uspješnih učešća na turniru i smatram da to možemo ostvariti i kada okosnicu našeg tima čine igrači iz Visokog koji su se već dokazali i na velikom terenu u dresu Bosne, ali i na malom, igrajući uspješno ranijih godina na ovom turniru. Već smo nabavili i novu opremu i potpuno smo spremni da se i ove godine pokažemo u najboljem izdanju ljubiteljima malog nogometa, koji će sigurno znati prepoznati i aplauzima nagraditi naš mladi tim, rekao nam je Zekerijah Kovo, vlasnik “Galerije Kovo”.

Nezvanično smo uspjeli saznati da će okosnicu ovog tima sačinjavati igrači Bosne, Šabić, M.Džafić, Hodžić, Pušćul, Čabaravdić…