Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Veliko rođendansko slavlje u Mercator centrima u Sarajevu

Mercator centri u Sarajevu u subotu 05.12. i u nedjelju 06.12. proslavljaju još jednu godišnjicu rada. Naime, Mercator Centar Ložionička u subotu, 05. decembra će proslaviti svoj deveti rođendan, dok će MC Alipašino Polje I i MC Dobrinja 06. decembra proslaviti svoju petu i četvrtu godišnjicu rada.

Proslave za čiju moderaciju je zadužena Maja Čengić počet će u jutarnjim satima i to, u MC Ložionička u 10:00 sati, MC Alipašino Polje I u 10:00 te u MC Dobrinja u 12:00 sati.

Bogati zabavni program u MC Ložionička 05. decembra, počet će nastupom skupine „Fifi i cvjetno društvo“ koja će tokom cjelodnevnog programa u par navrata uveseljavati najmlađe građane Sarajeva, a nastupi popularne plesne grupe „Gogi 7 UP“, skupine žonglera i mađioničara koji će uslijediti nakon toga sigurno će doprinijeti još većem veselju mališana. Međutim, to nije sve – tokom programa koji će trajati sve do 20:00 svi mališani će moći učestvovati u takmičarskom karaoke show-u „Djeca pjevaju hitove“ i svojim umijećem pjevanja osvojiti vrijedne nagrade, dok će se oni koji nisu tako vješti u pjevanju moći okušati u crtanju i također osvojiti vrijedne poklone.

Dok se djeca zabavljaju, njihovi roditelji i posjetitelji moći će učestvovati u interesantnoj nagradnoj igri – najbrža kupovina u vrijednosti od 9,00 KM. Svečano rezanje rođendanske torte kojom će Mercator tradicionalno počastiti sve posjetitelje biće upriličeno u 19:00 sati a za dobru muziku tokom programa biće zadužen DJ Republica.

Sve vjerne kupce MC Alipašino Polje I u nedjelju, 06. decembra očekuje podjednako zabavan program uz nagradnu igru „Najbrža kupovina u vrijednosti od 5,00 KM“, modeliranje balona, rođendansku tortu te poklon paketiće, dok sve one koji se odluče posjetiti MC Dobrinja očekuje nastup skupine klovnova „Srce pune osmijeha“, mnoštvo mađioničarskih trikova te nagradna igra „Najbrža kupovina u vrijednosti od 4,00 KM“.

Ovom prilikom pozivamo sve građane Sarajeva i okoline, da nam se pridruže na proslavi rođendana jednog ili svih Mercator centara i to, 05. decembra u MC Ložionička u 10:00 sati, te 06. decembra u MC Alipašino Polje I u 10:00 i MC Dobrinja u 12:00 sati, jer sigurni smo da ćete i ovaj put reći – Vidimo se opet!