Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Prekinut susret u Bihaću: Jedinstvo – Bosna 1:2 (prekid 89. minuta)

Odličnu igru nogometaši visočke Bosne pružili su danas u Bihaću kod domaće ekipe Jedinstva, koja će se grčevito boriti za opstanak.

Ipak nakon nekoliko čistih prilika u prvom dijelu igre i nakon poništenog regularnog gola Bosne, domaći su uspjeli povesti u 37. minuti i rezultatom 1:0 otići na odmor.

U drugom poluvremenu na terenu je postojala samo jedna ekipa, ekipa Bosne. Bosna već u 52. minuti dolazi do izjednačenja preko Adnana Džafića, da bi nešto kasnije rezultat bio u potpunosti okrenut, golom Puščula Bosna je povela 2:1.

Nakon toga nezadovoljni domaćini napali su glavnog sudiju ovog susreta, nakon čega je došlo do prekida meča, koji nije nastavljen. Bosni ostaje da čeka odluku takmičarske komisije, ali u svakom slučaju Bosna bi trebala osvojiti tri boda, susret je prekinut u 89. minuti, zbog napada domaćih na sudiju, kod vodstva Bosne od 2:1, tako da po svemu sudeći ovaj susret bi trebao biti registrovan ili postignutim rezultatom ili čak rezultatom 0:3 u korist Bosne, dok igrače Jedinstva sasvim sigurno očekuju velike kazne od Nogometnog saveza FBiH.