Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Novo političko prostituisanje OO SBiH

Politička prostitucija najpoznatije visočke mlade u narodu poznate kao Stranka Za BiH ulazi u novu fazu zabavljanja. Ovoga puta “ašikuju” sa BPS-om i na taj način još jednom slikovito govore o svom političkom moralu i dosljednosti. Da podsjetim, Stranka Za BiH prvo je iz interesa u koaliciji bila sa SDA, nakon pobjede na izborima 2000-te odmah su “proašikovali” sa tadašnjim pobjednikom SDP-om, javnost su uspjeli izmanipulisati i na prošlim općim izborima, a nakon jučerašnje sjednice općinskog vijeća i javnog prostituisanja sa BPS-om, teško da će ih bilo ko politički osvješćen u Visokom više ozbiljno shvatati.

Na opšte iznenađenje nekih članove sopstvene stranke pojedinci unutar SBiH su čak i stranački kolegij održali sa BPS-om. Naivni će reći, šta je tu čudno, demokratija!? Da, demokratija za političke diletante i one koji imaju namjeru srušiti postojeću strukturu stranke na narednim lokalnim unutarstranačlim izborima. Navodno o ponašanju “neodgovornih pojedinaca” nije obavješten predsjednik OOSBiH Vahid Hećo!? I to je priča za naivne, to je isto da ja kao vlasnik ovog sajta ne znam ko šta piše i objavljuje na njemu!?

Nakon jučerašnje jeftine blamaže, birači će valjda i konačno shvatiti da SBiH u Visokom je samo jeftina cura po potrebi momaka koji su u tom trenutku u folu. Naše informacije kažu da se uskoro spremaju i ostavke na mjesta u stranci onih koji nemaju namjeru više politički se prostituisati, ali ko će im i na tome vjerovati!?