Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Završene posljednje pripreme pred nedjeljni humanitarni koncert za kupovinu mamografa

Završene su posljednje pripreme pred nedjeljni humanitarni koncert, čiji je prihod namjenjen kupovini mamografa za potrebe JU Dom zadravlja sa poliklinikom Visoko. Prema informacijama koje se iznesene na današnjoj press konferenciji, svoje učešæe je potvrdilo 20 učesnika među kojima su Enes Begoviæ, Armin Muzaferija, Hasiba Agiæ i brojni drugi. Organizaciju humanitarnog koncerta preuzeo je Muste Dediæ koji je oko sebe okupio ekipu odgovornu za realizaciju ovog projekta. Humanitarni koncert æe biti održan u nedjelju 12.aprila u KSC Mladost u Visokom.


 

Koordinatorica projekta  Senija Uzunaliæ zahvalila se pojedincima i kolektivima koji su do sada pružili finansijsku podršku ovom projektu, te izrazila nadu da æe do kraja planirane akcije biti prikupljena sva potrebna sredstva u iznosu od 160 000 KM, s posebnim akcentom na velike privrednike i banke koje posluju na području Visokog.

 Za moguænost što bolje posjeæenosti ovog koncerta, te prikupljanja potrebnih sredstava, obezbjeđene su i autobuske linije iz pravca Gračanice, Buka i Radovlja  od 18.30 sati i povratkom nakon završetka koncerta u 22.10 sati.