Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

ASA Osiguranje proslavilo godišnjicu uspješnog poslovanja

ASA OSIGURANJE d.d. Sarajevo, kao jedna od najlmađih članica ASA grupacije proslavila je u petak godišnjicu uspješnog poslovanja. Kao novo osiguravajuće društvo na tržištu Bosne i Hercegovine nudi usluge iz oblasti osiguranja osoba, saobraćaja, imovine, odgovornosti i ostalih vrsta neživotnog osiguranja. 

Svečana proslava ove osiguravajuće kuće okupila je više od 200 klijenata, partnera i prijatelja sa područja cijele Bosne i Hercegovine. Sa misijom unapređenja sigurnosti življenja i poslovanja klijenata, ova osiguravajuća kuća za godinu dana poslovanja pored Direkcije u Sarajevu otvorila je podružnice u Tuzli, Zenici, Travniku, Mostaru, Bihaću i Goraždu.  

Budući planovi Grupacije ove osiguravajuće kuće podrazumijevaju uključivanje u oblast penzionog i životnog osiguranja te još bolje pozicioniranje na cjelokupnom bh. tržištu. 

„Cilj našeg poslovanja je uspostava i realizovanje visokih standarda poslovanja osiguravajućih društava na tržištu Evropske unije. Želimo postati preferirani partneri građanima, stranim posjetiocima, malim i velikim poduzećima, ali i velikim kompanijama u svim apsektima osiguranja. Sigurnost je danas potrebnija nego ikad prije, a konkurentnost i kvalitet proizvoda i ispunjavanje datih obećanja klijentima glavne su vrijednosti naše kuće“, izjavio je Nedim Gavranović, direktor ASA OSIGURANJA d.d. Sarajevo te dodao da „ posebnu pažnju posvećuju zapošljavaju stručnog i ljubaznog osoblja, profesionalnom usavršavanju ali i unapređenju poslovnih procesa.“ 

ASA OSIGURANJE nudi jedinstvenu uslugu na bh. tržištu „Osiguranje produžene garancije za motorna vozila“ koja uključuje garanciju nakon isteka garancije proizvođača. Ova usluga podrazumijeva obradu štete u ovlaštenim servisima na vozilima kupljenim u trgovačkom lancu ASA Auta sa kasko osiguranjem ili osiguranjem produžene garancije. Pored samostalnog nastupa na bh. tržištu, ASA OSIGURANJE d.d. Sarajevo djeluje i putem promotivnih akcija i paketa proizvoda ASA grupacije kao što je usluga brže i jednostavnije kupovine automobila uz pomoć ASA paketa, te usluga lizinga i osiguranja vozila na jednom mjestu koju nude ASA Abanka Leasing i ASA OSIGURANJE.