Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Radio Q i www.visoko.co.ba vas časte ulaznicama za “Heineken Music Stage”

U okviru pratećeg programa Sarajevo Film Festivala (SFF) “Nakon ponoći – Heineken Music Stage”, u Domu mladih Skenderija će od 15. do 23. avgusta biti održana serija koncerata. 
Na “Heineken Music Stageu“ nastupiće: Boban i Marko Marković Orchestra, Magnifico & Turbulentza, Nina Badrić, Cafe Sevdah by Dragi Šestić & Ljiljana Buttler, Kočani Orchestra, Bajaga i Instruktori, Jinx i Pips, Chips & Videoclips, Skroz i Laka, te Elemental i Letu štuke. 
Ovaj projekat već četvrtu godinu zaredom organizira firma za odnose s javnošću i oglašavanje “Linden“ iz Sarajeva. 
Generalni direktor “Lindena” Nedim Lipa je danas na konferenciji za novinare u Sarajevu kazao da organiziranje devet uzastopnih koncerata zahtijeva izuzetan trud, ali da očekuje da će ovo biti najbolje izdanje “Heineken Music Stage”. 
“Izabrali smo ove bendove sa ciljem da napravimo dobre zabave. Mislim da ćemo ove godine otići korak dalje i napraviti još bolju priču koja će se širiti regionom”, kazao je Lipa.

 Bez obzira što je u Visokom Haineken omražena i zabranjivana piva prilikom koncerta grupe Skroz, i bez obzira na neslaganje lokalne vlasti naš sajt i Radio Q počastit će vas ulaznicama za najavljene koncerte. Sve što treba da uradite jeste da pošaljete email sa imenom i prezimenom te naznačenim koncertom koji želite da pogledate na smajovicn@gmail.com, ostalo će vam se samo kazati.