Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Svečano otvorena Agencija ABS BANKE u Kaknju

50. jubilarna poslovnica ABS BANKE otvorena je danas u Kaknju. Nova agencija u Kaknju dio je ostvarenja plana ekspanzije na prostor BiH tokom ove godine, što će od danas klijentima u Kaknju omogućiti sve usluge finansijskog poslovanja na jednom mjestu. Na otvorenju agencije u Kaknju u ulici Alije Izetbegovića prisustvovali su brojni stanovnici Kaknja, a prisutnima se obratila Edina Hasečić direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom, malim i srednjim biznisom koja je izrazila svoje zadovoljstvo otvaranjem agencije u Kaknju.


 

„ABS BANKA je tržište Kaknja prepoznala kao tržište novih uspjeha. Sretni smo što možemo ponuditi svoju paletu usluga koje su standard u ponudi ABS BANKE namjenjene svim stanovnicima i privrednicima općine Kakanj. Ono po čemu se ABS BANKA razlikuje od drugih banaka je individualni pristup klijentima, što su naši brojni klijenti i prepoznali“ – izjavila je između ostalog za Radio Q, Edina Hasečić.

 

U modernoj agenciji ABS banke u Kanju klijenti će moći dobiti brojne usluge bankarskih i finansijskih usluga, uključujući i S Leasing.

 Više fotografija pogledajte u fotokorneru.