Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Radio Q: Šta su nam to političari obećavali posljednjih 10 godina?

Nakon završenog ovosezonskog ciklusa emisija „Q dijalog“ u kojima smo ugostili brojne javne ličnosti  koje svojim radom znatnu utiču na kreiranje života danas u Visokom i ZDK, u novim sadržajima programa Radija Q bavit ćemo se političkim dešavanjima u  izbornoj godini.

 

Novi je serijal zamišljen kao presjek posljednjih osam godina,  u kojem će birači –  građani moći poslušati šta su nam ovih godina obećavali i poručivali nezavisni kandidati, članovi  političkih partija i koalicija.

 

 

S obzirom na popunjenu arhivu snimaka koje posjeduje Radio Q kroz godine intenzivnog rada i obrađivanja životnih tema i događaja, to nam neće biti teško.

 

Cilj nam je ovim ciklusom emisija pomoći, vama biračima da ove godine što spremnije i pametnije izađete na izbore i konačno date glas onima koji ga i zaslužuju – ljudima koji će nama i našoj djeci osigurati bolju budućnost.

 

 

Svi snimci izjava, mišljenja i  komentara u vlasništvu su Radija Q i snimljeni su tokom proteklih godina, uglavnom u vrijeme predizbornih kampanja za opće ili lokalne izbore.

 

 

Novi serijal preizbornih emisija s novim – starim političkim ličnostima poslušajte četvrtkom od 15.30 minuta.