Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Mercator nagrađuje i dalje:Hyundai Accent ide u Mostar

Završena je velika Pikina nagradna igra za kraj 18. bonitetnog razdoblja koje je trajalo od 01.08.2007. do 31.01.2008. godine. Svi vlasnici Mercator Pika kartica koji su na kraju 18. bonitetnog razdoblja na računu imali neiskorištenih najmanje 35 tačkica automatski su ušli u završno izvlačenje.

Sretni dobitnik glavne nagrade automobila „Hyundai Accent“ je Zdenko Knezović iz Mostara, koji nam je prilikom preuzimanja nagrade izjavio sljedeće: „ Još uvijek ne mogu da vjerujem da se nešto ovako lijepo može desiti meni i mojoj obitelji. Želim da se zahvalim Mercatoru BH i pozovem sve građane BiH da kupuju u Mercatoru i iskoriste pogodnosti koje im se nude “.

Dokaz da su kupci prepoznali brojne prednosti koje donose Mercator Pika kartice je oko 78.000 kartičara. Korisnici Mercator Pika kartica imaju mogućnost da odaberu plavu gotovinsku, zelenu kreditnu sa odgođenim plaćanjem do 12 rata bez uobičajenih kamata, žiranata i ostalih troškova obrade kredita, kao i zlatnu Mercator Pika karticu koja je namijenjena najodanijim Mercatorovim kupcima koji kod poslovanja sa karticom ne žele ograničenja, a kupovine žele izmiriti sa odgodom plaćanja. 

Naši kupci su nam poklonili povjerenje, a mi ćemo njihovu lojalnost i dalje nagrađivati posebnim popustima i ponudama koje su nastale u saradnji sa poslovnim partnerima.


Za vaše zadovoljstvo kao i uvijek brine se Mercator – vaš najbolji susjed!