Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Osvojite pozivnice za koncertnu proslavu “10 godina www.visoko.co.ba sa prijateljima Edom Maajkom i Frenkijem”

Koncertna proslava 10 godina Vašeg i našeg web portala www.visoko.co.ba kao što je već poznato održat će se 8. maja u popularnom visočkom okupljalištu mladih klubu “Premijer”.

Kao što smo do sada u nekoliko navrata govorili proslava je zamišljena iz dva dijela, a zbog načina proslave postojat će i dvije vrste pozivnica (proslava i koncert su pozivnog tipa). U prvom, oficijelnom dijelu programa koji počinje u 19:00 sati učestvovat će prijatelji sajta, visočki privrednici, političari, općinski dužnosnici i svi oni koji su uz ovaj sajt od samog nastanka, od “daleke” 1998. godine.

Drugi dio, onaj neoficijelni, ali sigurno puno zabavniji i žešći počinje od 21:00 sat, a radi se o velikom koncertu Ede Maajke, koji će po prvi put promovirati svoj novi album “Balkansko, a naše” u BiH, a naravno Edi će se priključiti njegovi i naši prijatelji sa FM Jam-a, Frenkie, DJ Soul, Crni ZVuk, Mire, Hamza, Maja (a.Bloom), te neki mlađi hip-hop muzičari, kako iz Visokog, tako i iz drugih bh. gradova, te naravno i mladi visočki muzičari.

Pošto je potražnja za pozivnicima već sada prerasla objektivne mogućnosti prijema gostiju u klubu Premijer i to za nekoliko puta, o pozivnicama, te o mogućnosti nabavke istih više informacija će biti na ovom sajtu, te u programu Nezavisnog Q Radija, gdje je predviđena i mini nagradna igra, a glavne nagrade su pozivnice. Nagradna igra će biti organizovana i za čitatelje i posjetitelje www.visoko.co.ba ,  a najbrži će takođe biti nagrađeni prisustvom ovom velikom koncertnom događaju.

Već od danas se možete prijavljivati i učestvovati u nagradnoj igri sajta www.visoko.co.ba , a dovoljno je da e-mail sa osobnim podacima (ime, prezime, adresa,broj telefona) pošaljete na smajovicn@gmail.com . Svi pristigli mailovi će ući u bubanj, a 50 najsretnijih koje izvuče sretna ruka našeg administratora Adnana Imamovića Anche dobit će VIP pozivnice za proslavu rođendana www.visoko.co.ba.