Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Naredni protivnik Bosne smatra: Da imamo i 10 bodova više od ostalih, ne bismo ušli u Ppremier ligu


Upravni odbor Nogometnog kluba “GOŠK” iz Gabele u potpunosti podržava napore Nogometnog kluba “Široki Brijeg” da se obračuna s negativnostina u domaćem nogometu, stoji u priopćenju iz spomenutog odbora u povodu prijetnji NK “Široki Brijeg” da će istupiti iz Premier lige ako se ništa ne poduzme na planu suđenja utakmica jer smatraju da su na gotovo svim gostovanjima oštećeni.

Iz NK “GOŠK” također tvrde da se s gotovo svih gostovanja njihovi igrači vraćaju pretučeni, da im se na jednoj utakmici zna poništiti i po dva-tri regularna gola te da se na njihove utakmice delegiraju suci uz dogovor s njihovim izravnim konkurentom za ulazak u Premier ligu Fudbalskim klubom “Zvijezda” iz Gradačca.

“Kad dostavimo žalbu Nogometnom savezu Federacije BiH zbog načina suđenja i uvjeta odigravanja utakmica, snimke tih utakmica ‘misteriozno’ nestaju.

Zbog svega navedenog usuđujemo se reći da ne bismo ušli u Premier ligu ni da trenutno imamo 10 bodova više od našega izravnog konkurenta”, stoji u priopćenju Uprvnog odbora NK “GOŠK” iz Gabele.

(Fena)