Arhiva članaka objavljenih na Visoko.co.ba

Preporučujemo! Nova linija regeneratora za njegu kose Wash&Go


Spremni ste ga upoznati i vidjeti divljenje u njegovim očima. Zamišljate kako je opčinjen Vašim izgledom, a Vi se osjećate kao na vrhu svijeta. Međutim… jednim pogledom u ogledalo, shvatite da savršenost Vaše frizure narušavaju neposlušni pramenovi. Šta učiniti? Izravnati ih brzo vlažnim dlanovima? Ali kada se osuše, postaju još uočljiviji!

Sada, postoji način da ukrotite svoju kosu, ne gubeći pri tome volumen. Nova linija laganih Wash & Go regeneratora ukrotiće neposlušne krajeve, zadržavajući volumen Vaše kose. Blaga formula u svakom proizvodu nove linije sadrži specijalne sastojke koji Vam pomažu da Vaša kosa „sluša“ Vas.

Novi Wash&Go regenerator je dostupan u 6 varijanti, a vi izaberite onaj koji Vama odgovara. Za normalnu kosu, koristite Normal i Fruity Power varijantu; za bujnu, tu je Herbal Cocktail; za suhu i oštećenu kosu, koristite Aloe; za obojenu tu je Jojoba Color; i protiv peruti, preporučujemo Anti Dandruff.

Postignite prirodan volumen sa novim Wash&Go regeneratorom!

P&G proizvodi pomažu da ostvarite svoje snove o ljepoti i čine svaki dan prijatnim milionima žena i muškaraca širom svijeta. Sa više od 100 brendova dostupnih u blizu 130 zemalja, P&G Beauty je ostvario prodaju veću od 21 milijardu dolara tokom 2005/06 fiskalne godine što ovu beauty kompaniju čini globalnim liderom.

Za više informacija o P&G Beauty brendovima posjetite www.pg.com.